he's not perfect, but he's all i want |

Annons

he’s not perfect, but he’s all i want

Gick ner till Solhuset för en 30-minutare, sedan mötte jag upp Michaela vid Pressbyrån. Gick hem till mig & jag plockade iordning lite, sen gick vi ner till stan & käkade thaibuffé, mums! Sen hem, jag duschade, vi fixade oss & gick sen till Sven en snabbis. Åkte sedan med Tobbe hem till han & mamma, drack lite, dansade lite, softade & spelade “Jag har aldrig” med dom ;) haha!

Sen gick jag & Micha till coop & lekte HAHAHA, & efter det vidare till Ella där även Peter, Sofie & Jimmy var. Micha piercade Sofie i både näsan & bröstvårtan & efter det gick vi tillbaks hem till mamma. Bobbo, Kosum & Loffe joinade oss också, skön kväll :) Vid halv 4 gick jag, Micha, Loffe (eller Nattis… hahah) & Kosum ner till Havets för att killarna skulle köpa pizza & sen åt dom hemma hos mig samtidigt som vi kollade på tv. Dom drog vid 5 & då däckade man gött alltså!

Vaknade vid halv 2 idag, satte igång en film & Micha vaknade 30 min efter mig :p hon drog direkt så fortsatte kolla på filmen, dock fattade jag inte speciellt mycket..? Whatever. Nu ska jag hoppa i mysbyxorna & sedan gå bort till Coop! Later guys <3

IMG_4407IMG_4408IMG_4409IMG_4411IMG_4430IMG_4438IMG_4465IMG_4441IMG_4442IMG_4446IMG_4451IMG_4453IMG_4457IMG_4460IMG_4464

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats