i wonder if the things that remind me of you, remind you of me |

Annons

i wonder if the things that remind me of you, remind you of me

Däckade direkt efter jag hade skrivit senaste inlägget & sov till klockan 8 igårmorses, hehe… Färgade håret, åt frukost & kollade “Gossip Girl” sen gick jag ut & solade. Låg där i 2 timmar bara, för sen blev jag yr & trodde jag skulle svimma. så gick in & kollade på “My Fair Lady” & sedan “Bernard & Bianca”. Sen tror jag att jag somnade igen o.O vaknade igen vid 12, kollade ett avsnitt “Gossip Girl” & gick sedan ner till stan för att köpa mat, somnade om igen direkt efter att jag hade ätit. Hahaha, sjukt hur mycket jag sover alltså.. Vaknade för en timme sen ungefär, så ska ta mina mediciner nu & äta. Sen måste jag till apoteket & hämta ut en grej, sen ska jag sola också! Mitt hår blev typ svart när jag färgade det nämligen, så för att inte se ut som ett jävla emo måste jag vara brun! :p Efter jag solat så ska jag städa, här ser förjävligt ut :s sen får vi se vad som händer idag!

IMG_4317IMG_4338IMG_4374IMG_4346IMG_4328

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats