since sex got easier to get, love got harder to find |

Annons

since sex got easier to get, love got harder to find

har inte gjort ett piss idag.. skulle gått in till stan för en kaffe med en gammal vän, men h*n var sjuk så det sket sig. sen skulle jag egentligen hittat på något med min syster, men jag bangade det.. kände inte för att bryta ihop inne i stan liksom. känns absolut inte som att det är fredag idag, jag vill inte ens att det ska vara fredag. jag vill spola tillbaka tiden till då när allt var normalt och bra… jag fattar fan inte vad som hände, helt plötsligt var allt bara knas :s aja, det är väl ingen idé att älta detta mer. gjort är gjort. 
Kod för att importera min blogg till Nattstad: 7875085613

IMG_8940IMG_8941

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats